Meglepően sokat költenek a gyermekeik fejlesztésére a szülők és a vidék alig marad el

A valamilyen fejlesztésre/terápiára szoruló gyermekek 89 százaléka magánúton is kap fejlesztést, 53 százalékuk a fejlesztések több mint felét magánúton rendezi, annak jelentős ára ellenére, derül ki a most induló Fejlesztőkörök.hu fejlesztőkereső oldal 213, gyermekét terápiára hordó szülőt megkérdező online, nem reprezentatív kutatásából.

89% magánban is fejleszt és 86% váltott már terápiát!

A Fejlesztokorok.hu fejlesztéskereső oldal kutatása* megvizsgálta, hogy hol keresnek fejlesztőt és információt a szülők, milyen szempontok szerint választanak terapeutát. A kutatás első része kimondottan a gyógypedagógusok/fejlesztők számára érdekes. A legfontosabb észrevételek, hogy a szülők 89%-a válaszolta azt, hogy az állami fejlesztésen kívül igénybe vesz magán fejlesztéseket is, a szülő-barát bánásmód a 3. legfontosabb szempont a terapeuta kiválasztásánál, és a szülők 86,5%-a váltott már fejlesztést/fejlesztőt.

Rólunk

A Fejlsztőkörök.hu-t saját tapasztalat és igény hozta létre, önerőből, társadalmi vállalkozás formájában. Korábban a Profession.hu, az Olcsóbbat.hu és még sok más online portál marketing vezetőjeként szereztem jelentős tapasztalatot.

Hogyan töltsem fel az adataimat a Fejlesztőkörök.hu-ra?

Pár lépésben, gyorsan tudja feltölteni fejlesztéseit, eszközeit. Annak érdekében, hogy minél többen lássák oldalát és jelentkezzenek érdemes mindent részletesen kitölteni az általunk ajánlott tippeket betartani.