Hogyan töltsem fel az adataimat a Fejlesztőkörök.hu-ra?

Pár lépésben, gyorsan tudja feltölteni fejlesztéseit, eszközeit. Annak érdekében, hogy minél többen lássák oldalát és jelentkezzenek érdemes mindent részletesen kitölteni az általunk ajánlott tippeket betartani.

1.lépés:

Regisztráljon a http://fejlesztokorok.hu/fejlesztoknek oldalra.

A regisztráció jóváhagyása után emailt kap a jelszaváról, amivel be tud lépni és az Adataim menűpontban megváltoztatni azt. Itt kell beírni a fejlesztések helyszíneit is az új cím hozzáadásával. Ez nagyon fontos, hogy késöbb tudjon fejlesztést felvinni!

2.lépés:

Belépéskor az oldalon mért statisztikákat találja. A jobb felső sarokban lévő menőben a Fejlesztések (az eszközök is ide jönnek) fülre kattintva tud felvinni fejlesztést/eszközt/vizsgálatot

  1. Adataim menűpontban  kell beírni a fejlesztések helyszíneit is az új cím hozzáadásával. Amíg nincs helyszín nem tud felvinni fejlesztést sem
  2. kattintson a jobb felső sarokban a +Új fejlesztés gombra
  3. Itt egy sablonhoz jut, amelyet minél részletesebben kérünk kitölteni. A *os mezők kötelezőek, a A Ctrl gombot lenyomva több címet is kijelölhet feliratú mezőkben több elemet is kijelölhet.
  4. A leírásban érdemes minél részletesebb leírást adni, használhatj a szövegszerkesztő gombokat a kép ikonra kattintva képeket tölthet fel (ajánlott). A kép feltöltéséhez kattintson a képikonra >>a 3. fülre és töltse fel a képet, küldje a szerverre>>kattintson az alaptulajdonságok fülre ahol állíthatja a kép méretét stb. és a rendben gombra kattintva szúrja be e képet. Maximum 2 egyenként max 300*300px méretű képet lehet feltölteni!
  1. kulcsszavak: minél több minél szélesebb körben jobb találatot ad. Pl a csepphintához érdemes megadni a tsmt torna kulcsszót is
  2. Adja meg a Besorolás adatait, ahol lehet többet is kijelölhet a ctrl gombbal.
  3. A részletek résznél mindenképpen ki kell jelölni a kurzorral egy címet (amit korábban az adataim menüpontban megadott), és ha nem egyszeri alkalomról van szó konkrét időponttal be kell jelölni a folyamatos fejlesztésekre az igent.
  4. A díjakat kérjük bruttó árban adja meg. Ha ingyenes, írjon 0-t.
  5. Külső url megadásával nem jelenik meg a Fejlesztőkörök oldalon, hanem a saját oldalára irányítja a találatot. A keresésére ettől még megjelenik (ezért kellett a fenti adatokat kitölteni), de a részleteket nem az oldalon olvassa a jelentkező és online sem tud jelentkezni. Viszont eszközök esetén ajánljuk, hogy mindenképp használja a külső url lehetőségét és irányítsa a forgalmat saját oldalára.

 

3.lépés

Az oldalon lehetőség van Sablon létrehozására, hogy a hasonló fejlesztéseit egy gombnyomással másolhassa, duplikálhassa anélkül, hogy adott időpontban éles lenne a fejlesztés

4.lépés:

A Fejlesztések fül alatt most már láthatja a fejlesztéseit, amelyeket szerkeszthet, másolhat, sablonba rakhat, vagy törölhet. Az elülső kis ikonokra kattintva. Így munkát spórolhat meg magának.

Ha nehézségei támadnak, kérem keressen minket az info@fejlesztokorok.hu email címen és mi segítünk!