GYIK

TERAPEUTÁK KÉRDÉSEI

Hogyan tudok regisztrálni az oldalon?

A Fejlesztőknek oldalon regisztrál, amelyet mi 48 órán belül jóváhagyunk, erről emailen értesítjük Önt. Szintén emailen kapja meg a belépéshez a jelszavát.

Hogyan tudok feltölteni fejlesztést.

Ovlassa el részletes tájékoztatónkat: http://fejlesztokorok.hu/gyermekfejlesztes_cikkek/hogyan-toltsem-fel-az-adataimat-a-fejlesztokorok.hu-ra

Mennyibe kerül a megjelenés az oldalon?

Kérjük tekintse meg médiaajánlatunkat.

Fejlesztőként hogyan használjam az admin oldalt?

A regisztrációkor megadott emialre kap tőlünk egy jelszót, azzal tud itt belépni az admin rendszerbe: http://fejlesztokorok.hu/fejlesztoknek bal oldalon fent. Vagy a megadott emailre új jelszót is kérhet, ha nem találja.

Belépéskor az összesített statisztikát, kattintás számot látja, Az első, a jobb oldali fenti menüpontban a fejlesztések menűben tud terápiát felvinni. Itt az adott fejlesztésre érkezett kattintásszámot is megnézheti.

Mivel az oldalon keresztül is lehet jelentkezőket gyűjteni, így őket a jelentkezők menüpontban nézheti meg.

A fejlesztő adatait, jelszavát pedig az adataim menüpontban változtathatja meg. Fontos, hogy amíg nincs fent cím, addig sajnos terápiát sem tud felvinni!

SZÜLŐI KÉRDÉSEK

Hogyan találhatom meg a lakhelyemhez legközelebbi fejlesztőt?

A térképes kereső oldalon térképen megjelenítve választhat a terápiák közül.

Kik írhatnak értékeléseket a teraputáról?

Értékeléseket kizárólag a terápiát elvégzők írhatnak, így azok valóban reális képet nyújtanak. Épp ezért az oldal látogatóinak nincs is módjukban értékelni, hiszen így visszaélésre, vagy esetleg önreklámra lenne lehetőség.

Én hogyan írhatnék véleményt?

Ha elvégezte az oldalunkon keresztül talált fejlesztést, akkor egy emailt kap tőlünk, amelyben felkérjük, hogy írja meg véleményét. Kizárólag így keletkező értékeléseket talál az oldalon.