Felhasználási feltételek

Köszönjük, hogy meglátogatta ezt a weboldalt! Reméljük, hogy elnyeri tetszését a weboldalunk.

Fejlesztőkörök.hu, Ideafocal Bt (székhely: 6800 Hódmezővásárhely Liget sor 22.; nyilvántartja a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága) („Fejlesztőkörök.hu, Ideafocal Bt“) elkötelezett a weboldalt használók bizalmának megtartása iránt. A weboldal használatára az alábbi feltételek érvényesek.

  1. Elfogadható használat

Kedve szerint fedezze fel a weboldalt és, ahol ez lehetséges, tegyen fel különféle anyagokat és járuljon hozzá a weboldalhoz kérdésekkel, posztokkal és multimédiás tartalommal (pl. képekkel és videókkal).

Ennek során, kérjük, vegye figyelembe, hogy a weboldal használata és a beküldött anyagok a legkisebb mértékben sem lehetnek jogellenesek vagy sértők. Kérjük, a használat során:
(a) ne sértse meg más személyiségi jogait;
(b) ne sértsen meg semmilyen szellemi tulajdonhoz fűződő jogot; 
(c) ne tegyen (a Fejlesztőkörök.hu, Ideafocal Btt illetően sem) becsületsértő, pornográfiára utaló, rasszista vagy idegengyűlölő természetű, gyűlöletet keltő, erőszakra vagy rendzavarásra felbujtó kijelentéseket; 
(d) ne töltsön fel vírust tartalmazó vagy esetlegesen biztonsági problémákat eredményező fájlokat; és 
(e) semmilyen egyéb módon ne veszélyeztesse a weboldal sértetlenségét.

Tájékoztatjuk, hogy a Fejlesztőkörök.hu, Ideafocal Bt a jogellenesnek vagy sértőnek tartott tartalmat a weboldalról eltávolíthatja.

  1. Adatvédelem

Az Adatvédelmi Nyilatkozat a weboldalon megosztott minden személyes adatra vagy anyagra kiterjed.

  1. Szellemi alkotásokhoz fűződő jogok

3.1. A Fejlesztőkörök.hu, Ideafocal Bt által szolgáltatott tartalom 
A weboldalon a Fejlesztőkörök.hu, Ideafocal Bt által vagy nevében publikált anyagokhoz (pl. szövegekhez és képekhez) fűződő szerzői-, védjegy- és más szellemi alkotáshoz fűződő jogok jogosultja a Fejlesztőkörök.hu, Ideafocal Bt, illetve a vonatkozó jogosult engedélyével jelennek meg a weboldalon.

A Felhasználó jogosult a weboldal tartalmából készült kivonatokat magáncélra (azaz nem kereskedelmi felhasználás céljából) sokszorosítani. E jog gyakorlásának feltétele, hogy a Felhasználó érintetlenül hagyja és tekintetbe veszi a szellemi tulajdonhoz fűződő jogokat, köztük az egyes tartalmakhoz kapcsolódóan feltüntetett szerzői jogokra vonatkozó nyilatkozatot (pl. © 2014 Fejlesztőkörök.hu, Ideafocal Bt).

3.2. A Felhasználók által szolgáltatott tartalom 
A Felhasználó kijelenti, hogy a weboldalra általa feltett tartalomnak a szerzője vagy rendelkezik a tartalomra vonatkozó jogokkal (azaz a jogosulttól engedélyt kapott a tartalom megosztására) és a tartalmat (pl. képek, videók, zene) weboldalon megoszthatja.

A Felhasználó belegyezik, hogy az általa feltöltött tartalom nem bizalmasan lesz kezelve, valamint hozzájárul ahhoz, hogy arra vonatkozóan jogdíjmentes, időbeli korlátozás nélkül, az egész világra kiterjedő felhasználási jogot nyújt a Fejlesztőkörök.hu, Ideafocal Bt számára (így különösen a tartalom közzétételére, sokszorosítására, továbbítására, nyilvánosságra hozására vagy sugárzására) a Fejlesztőkörök.hu, Ideafocal Bt üzleti tevékenységével kapcsolatos célokból.

Tájékoztatjuk, hogy a Fejlesztőkörök.hu, Ideafocal Bt saját belátása szerint dönthet a tartalom felhasználásáról, valamint lehetséges, hogy a Fejlesztőkörök.hu, Ideafocal Bt már fejlesztett vagy más forrásokból beszerzett hasonló tartalmat, mely esetben a tartalmat illető szellemi tulajdonhoz fűződő jogok a Fejlesztőkörök.hu, Ideafocal Btt, illetve a vonatkozó jogosultat illetik.

  1. Felelősség

A Fejlesztőkörök.hu, Ideafocal Bt mindent megtesz annak érdekében, hogy biztosítsa a weboldalon található anyagok pontosságát és elkerülje a zavarokat. A Fejlesztőkörök.hu, Ideafocal Bt nem vállal felelősséget semmilyen pontatlan információból, zavarból, az oldal elérhetetlenségéből vagy egyéb eseményből eredő közvetlen (pl. számítógép meghibásodása) vagy közvetett (pl. elmaradt haszon) károkért. A Felhasználó vállalja, hogy a weboldalon található anyagokat kizárólag saját felelősségére használja.

A weboldal a Fejlesztőkörök.hu, Ideafocal Bt weboldalán kívüli weboldalakra mutató hivatkozásokat tartalmazhat. A Fejlesztőkörök.hu, Ideafocal Btnek nincs ellenőrzése a harmadik felek weboldalai felett és nem feltétlenül támogatja azokat, illetve nem vállal felelősséget azokért, így azok tartalmáért, pontosságáért és működéséért. Így a legteljesebb mértékben arra bíztatjuk a Felhasználót, hogy ismerje meg és gondosan olvassa át a meglátogatott más weboldalakon elhelyezett jogi és adatvédelmi nyilatkozatokat, illetve ismerje azok esetleges módosításait.

Amennyiben a Felhasználó külső weboldalt üzemeltet és a jelen weboldalhoz kíván hivatkozást létrehozni a Fejlesztőkörök.hu, Ideafocal Bt ezt nem kifogásolja feltéve, hogy a Felhasználó a jelen weboldal pontos nyitóoldali URL-jét adja meg (pl. mélylinkek használata nem megengedett) és semmilyen módon nem keltheti azt a látszatot, hogy a Fejlesztőkörök.hu, Ideafocal Bt támogatná vagy hozzá kapcsolódna. A „framing“ vagy hasonló megoldások alkalmazása tilos, és a Felhasználó köteles gondoskodni róla, hogy a weboldalra mutató hivatkozás új ablakban nyíljon meg.

  1. Kapcsolat

A jelen weboldal üzemeltetője Fejlesztőkörök.hu, Ideafocal Bt (székhely: 6800 Hódmezővásárhely Liget sor 22.; nyilvántartja a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága).

Amennyiben bármilyen kérdése vagy észrevétele van a weboldallal kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a következő elérhetőségek egyikén: (i) emaileninfo@fejlesztokorok.hu(ii) telefonon 06 20 4711476 vagy (iii) postai úton 1039 Budapest, Fodros u 4

  1. Változások

A Fejlesztőkörök.hu, Ideafocal Bt a jelen felhasználási feltételek módosításának jogát fenntartja. E felhasználási feltételek és az esetleges újabb információk áttekintése érdekében rendszeresen látogassa ezt az oldalt.

  1. Irányadó jog és joghatóság

A weboldal kizárólag magyarországi felhasználók számára készült. A Fejlesztőkörök.hu, Ideafocal Bt Csoport nem tesz arra irányuló kijelentést, hogy a weboldalon található anyagok és információk Magyarországon kívül megfelelőek vagy elérhetőek.

A Felhasználó a weboldal látogatásával elfogadja, hogy a weboldal használatából származó vagy azzal kapcsolatos vitákra és követelésekre Magyarország joga alkalmazandó. Az esetleges jogviták eldöntésére Magyarország bíróságai rendelkeznek kizárólagos joghatósággal.

Felhasználó a weboldal látogatásával elfogadja a jelen Felhasználási feltételeket.