Szabó-Petrik Andrea

Terápiák

Tanulási képességek felmérése (pedagógiai és gyógypedagógiai állapotfelmérés),

Megnézem 15 000 Ft

TSMT I. (egyéni Tervezett Szenzo-motoros Tréning),

Megnézem 8 000 Ft

Iskola előkészítő csoportos tréning.,

Megnézem 3 500 Ft

Fejlesztő összesített értékelése

  • Csak a fejlesztést elvégzők értékelhetik a fejlesztéseket
  • Az értékelést egy független fél - mi - kérjük be, így valós véleményen alapulnak.
Megnézem az értékeléseket

Szabó-Petrik Andrea bemutatkozása

Szabó-Petrik Andrea TSMT mozgásfejlesztő, tanító,  gyógypedagógus (www.szabopetrikandrea.hu)

6 éves koromban döntöttem el, hogy gyerekekkel szeretnék foglalkozni. Általános Iskolában szertornáztam, és a tanítóképzőn is a testnevelést választottam műveltségi területemnek. Tanítóként, rögtön az első munkahelyemen találkoztam kihívást jelentő, másképp tanuló gyermekekkel, így gyógypedagógus lettem.

Két tantestületben is tanítottam osztálytanítóként gyermekeket olvasni, írni, számolni (1-4.osztályig), majd a gyermekeim születése után egy szakszolgálatnál kaptam lehetőséget, ahol főleg szakértői tevékenység keretén belül komplex állapotfelméréseket végeztem. Később a BHRG Alapítvány által szervezett Tervezett Szenzomotoros Tréning (TSMT I. és II.) képzések elvégzésével a diagnosztizálás után a fejlesztő foglalkozások kerültek újra az előtérbe. Jelenleg két óvodában foglalkozom 3-6 éves gyerekekkel. A BTMN és SNI diagnózissal rendelkező gyermekek ellátásán kívül: állapotfelméréseket (GMP – beszédészlelés, beszédértés; ovis Sindelar és LongiKid © vizsgálatok: a TSMT terápia kezdő állapotfelmérése), egyéni és csoportos TSMT foglalkozásokat, szenzomotoros alapokra épülő csoportos tornákat, iskolaelőkészítő (prevenciós tanulási képesség fejlesztés) foglalkozásokat, egyéni kognitív és komplex fejlesztéseket tartok óvodás gyermekeknek állami finanszírozásban és magán úton. 2021 szeptemberétől a hozzám érkező gyerekeknek van lehetősége az Áthidaló Iskola Előkészítő Program-ban részt venni, mely egy 8 hónapos felkészülési időszak alatt a törés- és krízismentes óvoda-iskola átmenethez segtheti hozzá a szorgalmas nagycsoportosokat.

Három saját gyermeket nevelek, így szülőtársként is pontosan tudom, hogy a sok öröm mellett, milyen nehéz helyzetekkel találkozunk nap, mint nap. A szakmai maximalizmus mellett fontos számomra, hogy a hozzám forduló családokat mindig egy egységes, kialakult, működő, de folyamatosan mozgásban lévő rendszernek tekintsem. Igyekszem úgy kísérni, segíteni a családi közösséget, hogy a beavatkozási folyamat végén kisebbek és nagyobbak is sokkal jobban érezzék magukat!

Elérhető szolgáltatásaink:

- tanulási képességek felmérése (pedagógiai és gyógypedagógiai állapotfelmérés);

- beszédészlelést és beszédértés diagnosztika (GMP) és fejlesztő foglalkozás;

- egyéni TSMT (állapotvizsgálat és torna betanítása) TSMT tréning;

- pedagógiai tanácsadás, konzultáció szülőknek, hozzátartozóknak, pedagógusoknak;

- iskola előkészítő csoportos tréning: Jelentkezés: https://www.athidalo.com/szabopetrikandrea

Tovább a fejlesztő oldalára »