Tunyogi Gyógyító Játékterápia

Budapest
1064 Budapest, Rózsa u. 46.

Fejlesztés jellemzői

  • Egyéni
  • Ingyenes / állami
  • Típus: Beszédfejlesztés
  • Forma: egyéni, kiscsoportos (1-3 fő)
  • Milyen problémára: Megkésett beszédfejlődés, Kevert specifikus fejlődési zavar (F83), Beszédészlelési és beszédmegértési zavar (F80.9)
  • Hány éves kortól: 2 alatt, 2-5
  • Fejlesztési napok: hétfő 08:00-14:00, kedd 08:00-14:00, szerda 08:00-14:00, csütörtök 08:00-14:00, péntek 08:00-14:00

Fejlesztő összesített értékelése

0 Ft
áraink bruttó árak

A Tunyogi Gyógyító Játékterápia 0 és 6 év közötti eltérő vagy megkésett fejlődésmenetű gyermekek számára kidolgozott komplex korai fejlesztő módszer. A módszer nagy hangsúlyt fektet az intenzív mozgásfejlesztés mellett az érzékszervek, a tanulási képességek, a kommunikáció és a szocializáció fejlesztésére, mindezt egy játékos keretrendszerbe ágyazva. A módszert Tunyogi Erzsébet, konduktor dolgozta ki, és alkalmazza, tanítja több mint 40 éve. 

Az általa alapított Tunyogi Pedagógiai Szakszolgálatnál heti legalább 3x2 óra fejlesztést biztosítunk a gyermekek számára. A módszer nagyon eredményes a koraszülött, izomtónus-eloszlási zavarral diagnosztizált (hypothon vagy feszes izomtónusú), megkésett beszédfejlődésű, figyelemhiánnyal küzdő, illetve a tanulási képességeiben lemaradt gyermekek számára. 

A Szakszolgálat csapatának tagjai elkötelezett, szakmailag felkészült, tapasztalt gyógypedagógusok, gyógytornászok, konduktorok, mentálhigiénés segítő szakemberek, a családok ellátásában gyermek neurológus és ortopéd szakorvos, valamint pszichológus is részt vesz.

A vizsgálatra jelentkezéshez beutaló nem szükséges, telefonon vagy e-mail-en tudják felvenni a kapcsolatot az intézménnyel.

Elérhetőségeink: tunyogi.szakszolgalat@gmail.com, 06-1-321-8357, http://www.tunyogi.hu