Gyermekfelügyelet

Budapest
1093 Budapest, 1093 Budapest, Lónyay u. 19.

Fejlesztés jellemzői

  • Egyéni
  • Ingyenes / állami
  • Típus: Gyermekfelügyelet
  • Forma: egyéni
  • Milyen problémára: Magatartás- és szociális zavarok (F91-92), Enyhén értelmi fogyatékos (F70.0), Középsúlyosan értelmi fogyatékos (F71.0), Súlyosan értelmi fogyatékos (F72.0), Kevert specifikus fejlődési zavar (F83), Szociális zavarok, magatartászavar (ADHD, ADD) (F90.1-90.8), Centrális diszláliák (F80.0), Beszédészlelési és beszédmegértési zavar (F80.9), Gyermekkori autizmus (autismus infantilis), Rett-szindróma (F8430), Nem meghatározott pervazív zavar (F88), Pszichológiai fejlődés rendellenésegei (F89-90), Csecsemő- és gyermekkori táplálási zavarok (F9830), Autizmus (F84), Látássérült
  • Hány éves kortól: 2 alatt, 2-5, 5-7, 7-9, 9-12, 12-18
  • Fejlesztési napok:

Fejlesztő összesített értékelése

400 Ft
áraink bruttó árak

Jelenleg hazánkban több mint 450 ezer olyan család van, ahol fogyatékos személy él. Közülük sokan nagyon nehéz anyagi körülmények között vannak, mert a fogyatékos gyermek vagy felnőtt teljes felügyelete mellett csak az egyik szülő tud munkát vállalni. Az anyagi nehézségek mellett a mindennapi dolgok szervezése, a hivatalos ügyek elintézése vagy akár egy bevásárlás is hatalmas kihívás elé állítja a családokat. A fogyatékos gyermek sokszor egy életen át tartó felügyeletet igényel. Az egészséges testvérek és a szülők párkapcsolata sokszor megsínyli ezt.

A legnagyobb értéket adjuk:
időt és biztonságot.

A FECSKE Szolgálat a családok tehermentesítését tűzte ki célul. Lényegében egy speciális gyermekfelügyeletről van szó, amit fogyatékos gyermeket nevelő családok számára biztosítunk hozzáértő szakemberek segítségével, ők a Fecskék. Megbízható, pontos, rugalmas, mindennapokat megkönnyítő, segítőkész, komplex és megfizethető. Ilyen és ehhez hasonló szavakkal írta le 194 szülő véleményét a FECSKE Szolgálatról egy 2016. júniusban felvett, online, anonim kérdőíven.

Kérjük csak telefonon jelentkezzenek!